gràcies a les persones i al lloc que ha acollit el taller...

Potser sí que el mas queda lluny, potser sí que el camí fa sotracs i que no és llis ni es pot anar ràpid..., però albireu quan aneu arribant allò que s'esdevé a banda i banda del camí, baixeu finestres i flaireu l'olor de bosc, observeu el què la lentitud del camí us ofereix: algun animaló creuant el camí, algun ocell, esquirol, fins i tot senglar si és de nit, i llavors admireu la força de la natura. Els verds canviants dels arbres i de tota la vegetació, la brosta nova d'aquest any de pluges que  ha avivat els colors, les flors que neixen a la vora del camí.

Quan arribeu al Mas us semblarà potser estrany trobar un racó tant cuidat i on l'amor a les plantes i a l'entorn, humà, natural i sobri hagi arribat en aquest indret.
 40 anys enrere hi haguéssiu trobat unes runes i heura que hauria devorat l'espai que ara és ple de vida bella, ordenada i molt enfeinada, gràcies a en Joan i la Babette que van arribar-hi amb els seus tres fills i unes ganes de cuidar mica en mica i fer habitable, comfortable i amable aquest lloc; amb esforç, il·lusió i molta dedicació.



Gràcies Joan per donar-nos a tastar el vi Syrah tant preuat que estàs elaborant i que va acompanyar tant bé el sopar del dissabte. I per fer-nos la cata de vins a la bodega, mmmh quina olor i quin gust! i sobretot per a fer-ho segons els principis de la biodinàmica, respectuosa i curosa amb l'entorn i les persones.

Gràcies per les cireres treballades segons els mateixos principis.
Cirerers
detalls; portadora amb plantes
Gràcies Babette per les habitacions tant bellament decorades amb gust i senzillesa i on s'hi descansa tant bé enmig del silenci, sobretot quan véns de la ciutat...pels racons cuidats, els detalls al voltant del mas i la mermelada de cireres!!

gràcies a tots per les ajudes en tot allò que necessitàvem, la neteja de les habitacions, els endolls, el foc encès, fer anar el rentaplats, obrir-nos les portes, la proximitat i facilitat amb què ens heu obsequiat l'estada, en definitiva tots aquells detalls que semblen invisibles, però que fan que et sentis còmode i a gust.

Gràcies família, pels somriures i la calidesa de la vostra presència, al Bruno, al Carlo i a l'Alma, a en Pierre i l'Alba!!

tornarem, i tant que tornarem!!
racons vegetals amb aromàtiques autòctones















Comentaris

Entrades populars