Els àpats de l'Antònio, el cuiner!


l'Antònio, amb molta dedicació, cura i passió ens ha preparat uns menjars molt bons, aquí en podeu veure algunes imatges, certament cada àpat va arrencar aplaudiments dels comensals!!

Gràcies Antònio per la teva entrega a la cuina i pel què ens has fet gaudir!

Dissabte ens va cuinar una amanida excel·lent amb verdures de i un rave, unes sardines en escabetx maridades amb cervesa negra Les Clandestines i un lluç de palangre de Tarragona amb tomàquets cirerols farcits de bacallà amb vi blanc de Pla de Manlleu el nou de + 500.
Per postres unes maduixes en tres textures amb mató, mmmmmhhh!!!





els comensals, gaudint en tots sentits, del menjar i de la companyia
I a més vam tenir també un berenar exquisit, on el protagonista van ser les cireres dels camps que cuida en Joan segons els principis de la biodinàmica. Boníssimes!!! mmmmmh
Així que l'Antònio ens va fer una coca de cireres i ho va regar amb cervesa de cireres de Les Clandestines, que estava per repetir, i així ho vam fer!



El sopar de diumenge, decorat, pensat i elaborat per a ser viscut amb bona companyonia i plaer sensorial. Envoltats de llum tènue, sensualitat de robes, estança sòbria, música de flauta suau i "delicatessens" per menjar amb els dits...



gaspatxo de cireres, "crudités" marinades amb llimona amb dues salses per a sucar, llagostins amb gabardina, formatge de cabra amb mermelada de calçot, "bombes" i tempura de verdures. les postres; pastisset a les dues xocolates i amorosit per un vi amb Syrah d'en Joan que promet molt.

Diumenge vam menjar carn a la brasa amb tomàquet escalivat, cargols "al bitxo" i amanida de bajoca, remolatxa i tàperes. Tant enfeinats dinant que només em vaig recordar de fer foto a les postres: mousse de iogurt i llimona.

Comentaris

Entrades populars