Els àpats de l'Antònio, el cuiner!
Gràcies Antònio per la teva entrega a la cuina i pel què ens has fet gaudir!
Dissabte ens va cuinar una amanida excel·lent amb verdures de i un rave, unes sardines en escabetx maridades amb cervesa negra Les Clandestines i un lluç de palangre de Tarragona amb tomàquets cirerols farcits de bacallà amb vi blanc de Pla de Manlleu el nou de + 500.
Per postres unes maduixes en tres textures amb mató, mmmmmhhh!!!
els comensals, gaudint en tots sentits, del menjar i de la companyia |
Així que l'Antònio ens va fer una coca de cireres i ho va regar amb cervesa de cireres de Les Clandestines, que estava per repetir, i així ho vam fer!
El sopar de diumenge, decorat, pensat i elaborat per a ser viscut amb bona companyonia i plaer sensorial. Envoltats de llum tènue, sensualitat de robes, estança sòbria, música de flauta suau i "delicatessens" per menjar amb els dits...
Diumenge vam menjar carn a la brasa amb tomàquet escalivat, cargols "al bitxo" i amanida de bajoca, remolatxa i tàperes. Tant enfeinats dinant que només em vaig recordar de fer foto a les postres: mousse de iogurt i llimona.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada