el proper 29 i 30 de juny del 2013 ...


Presentits

Presentits
És preparar-se per a l’acció d’atendre amb els cinc sentits.

Presentits
És una eina per cultivar l’ara i aquí davant els petits moments de la quotidianitat i reaprendre a gaudir de les petites coses.

Pre(s)sentits
Si ens fem sensibles a les coses menudes que podem palpar sensorialment, aquest fet ens ajuda a connectar amb el nostre ésser intern més proper a la intuïció.

Presentits
És un regal per donar-nos el plaer de sentir, recuperant la sensualitat de les sensacions. Sentint de manera més intensa el què habitualment percebem de manera fugissera o passatgera.

Presentits, una experiència per aïllar la percepció dels sentits o cultivar l’art lúdic i creatiu de combinar-los.


Què i com…
Per mitjà de diferents propostes realitzem una exploració atenta de l’entorn amb els sentits. Reconeixem diferents maneres de percebre’l, d’entendre’l, de sentir-lo i per tant podem reviure l’experiència del què ens envolta amb molts més detalls.

Com podem després aplicar aquesta experiència a la creació d’un espai o moment concret? Això és el què treballarem en el taller proposat.

Adreçat a…

Persones amb professions relacionades amb l’exploració dels sentits: artterapeutes, artistes, músics, cuiners, enòlegs, massatgistes …
Persones que treballen en l’àmbit social, en particular amb persones amb algun grau de pèrdua o deficiència sensorial, senilitat o recuperació de la memòria.
Persones i/o parelles que volen afegir sensualitat a la relació.
Persones que tenen interès per a desenvolupar l’exploració dels sentits i/o volen treballar amb la pròpia sensibilitat.

Quan i on
El cap de setmana 29 i 30 de juny del 2013.
Fotografía
Arribada i assentament dissabte a les 10h
Inici del taller dissabte a les 10,30h
final del taller diumenge a les 19,30h

Masia Les Torres de Selma
Es troba després de quatre quilòmetres de camí forestal, una masia aïllada; rodejada de vinyes, cirerers i boscos. Edificació construïda sobre la roca, amb dues torres. És una casa de pagès habilitada per rebre-hi hostes hi sereu benvinguts per en Joan; agricultor que cultiva segons els principis de la biodinàmica i l'Elisabeth, amant del “recup'art”-tècnica molt ben emprada amb un gust especial per a abellir els racons i estances del Mas.


Laura Relea Soler
Qui us acompanyarà en el taller és música, il·lustradora, artterapeuta. Una artista tastaolletes que gaudeix de les plantes, del menjar, dels massatges i de l'exploració amb els sentits.

Conscient que la intensitat del moment és fugissera es fixa en la grandesa de les petites coses, considera la senzillesa un luxe i sap que la bellesa es troba en els ulls de qui la contempla.Preus i informació:
El preu per persona és de:
15 euros dinar de dissabte i 15 dinar de diumenge
18 euros sopar sensitiu de dissabte
22,5 euros dormir
8 euros esmorzar de diumenge
51,5 euros el taller de matí i tarda de dissabte i diumenge.
Un total de 130 euros tot el cap de setmana.
Per al bon vetllar i gaudi de l'experiència l'aforament és limitat (de 6 a 13 persones per ordre d'inscripció).
Tots els àpats són amb opció omnívora o vegetariana amb aliments ecològics i/o de productors de proximitat. Quan formalitzeu la inscripció cal especificar-ho.

Necessites…

  • Un objecte pel què sents especial proximitat amb un o varis dels sentits.
  • Ganes d’experimentar i il·lusió.
  • Roba còmoda
Més informació i inscripcions:

977 260 647 / 977 212 510
Allò conegut escapa a la monotonia convertint-se en desconegut; així es revitalitza el món”

Murray Schafer

Comentaris

  1. Varem gaudir de l´experiència dels Pre-sentits l´any passat i va ser una joia delicada. Dos dies dedicats a despertar els sentits amb l´ajuda de la Laura i l´entorn maravellòs de Les Torres de Selma.
    Un autèntic regal

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars